Stiri

Anunt concurs angajare in Comuna Fracasa

Primaria comunei Farcasa anunta concurs in vederea ocuparii postului vacant de bibliotecar la Biblioteca Comunala “Irineu Cheorbeja”. Conditii, bibliogafia de concurs si formularul de inscriere, in documentul atasat.

Share This:

Citeste.

Actiune de vaccinare in comuna noastra

00549-Dog-logo-design-free-logos-online-0220181101144735-page-001

Share This:

Citeste.

DGASPC Neamț caută asistenți maternali profesioniști

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamț recrutează persoane interesate să devină asistenți maternali profesioniști, veniturile lunare ale celor care vor fi atestați și angajați ajungând și la peste 2.000 de lei, în funcție de vechime și numărul de copii”Situația copiilor abandonați este în permanentă dinamică astfel că avem nevoie mereu de asistenți maternali. De asemenea, de anul viitor legislația specifică va fi modificată iar pentru toți copiii sub 7 ani pentru care se instituie o măsură de protecție trebuie găsită o alternativă la rezidență iar una dintre ele este asistentul maternal. Este evident că în această situație vom avea nevoie de foarte mulți asistenți maternali profesioniști, motiv pentru care îi invităm pe nemțenii care îndeplinesc condițiile să se alăture echipei noastre„ a declarat Cristina Păvăluță, director general al DGASPC Neamț.

Condiții, drepturi și facilități, regăsiți în documentul atașat.

job 2

Share This:

Citeste.

SONDAJ PRIVIND TURISMUL IN JUDETUL NEAMT

Sondaj privind turismul în județul Neamțhttps://www.surveymonkey.com/r/neamt

Share This:

Citeste.

Anunt important

Primaria Comunei Farcasa a semnat contractul de lucrari nr.503 / 20.08.2018 pentru obiectivul de investitii ,,Modernizare drumuri de interes local in comuna Farcasa,judetul Neamt” in valoare de 5.533.837 lei (fara TVA).

Proiectul vizeaza lucrari de asfaltare pentru DS Farcasa,DS Frumosu si DC 155  Popesti-Paraul Fagului.

Asfaltare-Drumuri-723x440

Share This:

Citeste.

 

Share This:

Comments are closed.