Stiri

Share This:

Citeste.

Share This:

Citeste.

Chestionar - „Consolidarea sistemelor de integritate – cea mai bună strategie de prevenire a corupției în administrația publică“

Bună ziua,

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Direcția Integritate, Bună Guvernare și Politici Publice, implementează proiectul cu titlul: „Consolidarea sistemelor de integritate – cea mai bună strategie de prevenire a corupției în administrația publică“, cod SIPOCA 61.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, în cadrul Axei prioritare 2: „Administrație și sistem judiciar accesibile și transparente“, obiectiv specific 2.2: „Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul autorităților și instituțiilor publice“.

Una dintre activitățile din cadrul proiectului presupune realizarea unui studiu privind percepția publică referitoare la efectele măsurilor anticorupție la nivelul administrației publice locale.

În vederea finalizării acestui studiu a fost elaborat un chestionar în scopul cunoașterii părerii cetățenilor cu privire la tematica vizată.

Având în vedere buna noastră colaborare, dar mai ales importanța evidențierii și diseminării instrumentelor privind creșterea transparenței, eticii și integrității, vă transmitem link-ul (https://www.survio.com/survey/d/H5G9R7Q9E9Y5A7H3N) și codul QR al chestionarului menționat, cu rugămintea diseminării acestuia în rândul beneficiarilor de servicii publice din localitatea dumneavoastră. Chestionarul poate fi completat până cel târziu la 15 octombrie 2020.

Cu stimă,

Share This:

Citeste.

Anunt important

Beneficiarii de  ajutor social, alocaţie de susţinere a familiei ,  persoanele cu handicap cu venit exclusiv din indemnizaţia  de handicap  si  pensionarii   cu pensia minima de 704 lei  pâna la 1 septembrie 2020  , primesc cate  un pachet cu  50 masti  faciale ,  conform Ordonantei de urgenta nr 78/2020

  Program  distribuire măsti   –  zilnic    8-12  la sediul Primăriei Farcasa

                                             PRIMAR

                               Cristinel  Vasile Gheorghiu

Share This:

Citeste.

Share This:

Citeste.

 

Share This:

Comments are closed.